Etusivu

Tervetuloa Keuruun Ekokylään!

Keuruun Ekokylä on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton, noin 35 ihmisen yhteisöllinen koti ja yli 50 hehtaarin maatila, jota kehitetään kestävän elämäntavan oppimispaikkana. Ekokylän tavoitteena on edistää ekologisesti kestävää elämäntapaa, sekä rakentaa suvaitsevaisuuden ja avoimuuden periaatteille perustuvaa yhteisöllistä kyläelämää. Arvoihimme kuuluu luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen ja uusiutuvien energioiden käytön kehittäminen. Ekokylässä järjestetään talkooviikot keväisin ja syksyisin.

Keuruun Ekokylä on Suomen kestävän elämäntavan yhteisöt ry:n ja Global Ecovillage Network'n jäsen.

Suomen kestävän elämäntavan yhteisöt ry, SKEY
Global Ecovillage Network, GEN

Vierailulle Ekokylään?

Ekokylä on ensisijaisesti asukkaidensa koti, ja kotirauha on meille tärkeä asia. Siksi otamme vierailijoita vastaan vain etukäteen sovittuina ajankohtina. Ekokylään tutustuminen onnistuu ehkä parhaiten touko- ja elokuun lopussa järjestettävien talkooviikkojen aikana. Muista tapahtumista löydät tietoa tämän kappaleen alla näkyvistä facebook-päivityksistä. Jos haluat vierailla Ekokylässä jonain muuna ajankohtana, ota yhteyttä mieluiten sähköpostitse hyvissä ajoin etukäteen. Ryhmille järjestämme tilauksesta Ekokylän esittelyjä ja tarjoamme monipuolisia ohjauspalveluita esim. koulujen toimintapäiviin ja leirikouluihin, sekä tyky- ja tyhy -toimintaan. Näihin palveluihin voi tutustua Palvelut -sivulla.
Ekokylän alueella sijaitsee ympäristötaidealue Rajatalo, joka on avoin vierailijoille. Tutustu Rajataloon sen omilla sivuilla!

Tulevat tapahtumat ja tiedotus