Tiedotus

Tulevat tapahtumat

** Kaikki tapahtumat eivät välttämättä päädy tälle listalle, mutta löytyvät Ekokylän facebook-sivulta. Katso siis myös tämän sivun alaosassa näkyvät facebook-päivitykset!**

19.11.2023 Trebbe Johnsonin Ympäristötunneseminaari

Yhdysvaltalainen ympäristökirjailija Trebbe Johnson vierailee ensi kertaa Suomessa marraskuussa 2023. Hän on luonut kehollisia menetelmiä vaikeiden ympäristötunteiden kohtaamiseen. Tunnetuin toimintamuoto on kansainvälinen Radical Joy for Hard Times -liike , jossa kohdataan vaurioituneita paikkoja yhteisöllisesti. Surun käsittely voi luoda tilaa myös ilolle.

Trebbe Johnson puhuu ja johtaa työpajan Keuruun Ekokylässä su 19.11. klo 13 alkavassa tilaisuudessa. Matkassa mukana ovat ympäristötunnetutkija Panu Pihkala ja nuorisotutkimusseuran tutkimusprofessori Sofia Laine. Ennen tilaisuutta on mahdollisuus osallistua ekokylän esittelyyn klo 11.

Osallistumismaksu 10 €. Kahvitarjoilun voi ostaa paikan päältä ja ilmoittautumista pyydetään, tiedot alla. Tilaisuuden kieli on englanti.

Ohjelma:

13.00 Tervetulosanat
Trebbe Johnsonin esitelmä: Broken and Beautiful
Keskustelua
14.30-15 Kahvitauko
15-16 Työpaja-osuus, Trebben ohjaamana halukkaille: a ceremony to combine the sorrow and beauty people have expressed into a gift for the Earth

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Siru Kuusela 044-2373321 tai siru.jaana@gmail.com

*    *    *

Sanoja ja sointuja talven sydämestä – konserttitrilogia 17.11., 29.12. ja 19.1. klo 18-20

Runoja ja lauluja Ekokylän Väentuvassa, hirsirakennuksen lempeässä syleilyssä. Runot Fanny Torro, laulut Siru Kuusela. Osallistumismaksu 10 €.

*     *     *

Seuraava talkooviikko järjestetään toukokuun 2024 loppupuolella

Talkooviikolla on luvassa maanläheistä puuhaa kasvimaalla, pihapiirissä ja monissa muissakin tilan töissä. Iltaisin lämpiää rantasauna ja viikon ohjelmaan kuuluu myös yhteisöön tutustumista, piirejä ja muutakin yhteistä ajanviettoa. Otamme vastaan ensisijaisesti talkoolaisia jotka voivat olla paikalla koko viikon. Talkooviikolla talo tarjoaa huonemajoituksen ja ruokailut.

Ilmoittaudu talkoisiin sähköpostitse info(at)keuruunekokyla.fi ja kerro jotain itsestäsi ja töistä mitä olisit valmis tekemään. Kuten kaikki muukin ekokylän toiminta, myös talkooviikko on päihteetön.

* * *

Yhteystiedot

Keuruun Ekokylä ry
Kivijärventie 300
42700 Keuruu

info(at)keuruunekokyla.fi
+358 50 435 1250 (olemme puhelimitse parhaiten tavoitettavissa klo 8-10 ja 12-14 välillä)

Tiedotus

Tällä hetkellä tiedotamme ekokylän tapahtumista ja muista asioista eniten Facebook-sivumme kautta. Jos et käytä facebookia, voit seurata päivityksiä tällä sivulla olevan facebook-feedin kautta.