Tiedotus

Tulevat tapahtumat

** Kaikki tapahtumat eivät välttämättä päädy tälle listalle, mutta löytyvät Ekokylän facebook-sivulta. Katso siis myös tämän sivun alaosassa näkyvät facebook-päivitykset!**

*     *     *

Seuraava talkooviikko järjestetään 19.-25.5.2024

Talkooviikolla on luvassa maanläheistä puuhaa kasvimaalla, pihapiirissä ja monissa muissakin tilan töissä. Iltaisin lämpiää rantasauna ja viikon ohjelmaan kuuluu myös yhteisöön tutustumista, piirejä ja muutakin yhteistä ajanviettoa. Otamme vastaan ensisijaisesti talkoolaisia jotka voivat olla paikalla koko viikon. Talkooviikolla talo tarjoaa huonemajoituksen ja ruokailut. Talkoot alkavat sunnuntaina 19.5. klo 18 ja päättyvät lauantaina 25.5. aamupäivällä.

Ilmoittaudu talkoisiin sähköpostitse info(at)keuruunekokyla.fi ja kerro jotain itsestäsi ja töistä mitä olisit valmis tekemään. Kuten kaikki muukin ekokylän toiminta, myös talkooviikko on päihteetön.

* * *

Yhteystiedot

Keuruun Ekokylä ry
Kivijärventie 300
42700 Keuruu

info(at)keuruunekokyla.fi
+358 50 435 1250 (olemme puhelimitse parhaiten tavoitettavissa klo 8-10 ja 12-14 välillä)

Tiedotus

Tällä hetkellä tiedotamme ekokylän tapahtumista ja muista asioista eniten Facebook-sivumme kautta. Jos et käytä facebookia, voit seurata päivityksiä tällä sivulla olevan facebook-feedin kautta.